Bine ai venit pe site-ul Uniunii Veganilor din Moldova

Suntem un grup de activişti care doresc să susţină vegetarianismul / veganismul în Republic Moldova prin furnizarea de informaţii pe site-ul nostru şi la întâlnirile periodice deschise publicului.

Simţiţi-vă liber sa navigati prin site-ul nostru pentru sfaturi despre un mod de viaţă vegan în Moldova. Găsiţi reţete locale adaptate pentru a fi vegane, produse vegane disponibile în Republica Moldova, şi detalii despre activităţile anterioare ale UVM şi planurile pe viitor.

Deşi ONG-ul nostru a fost activ din 2003, mulţi dintre membrii noştri au fost vegetarieni / vegani timp de 15 ani şi mai mult. Deci fiţi siguri că nu sunteţi singuri şi că este posibil să menţineţi un mod de viaţă sănătos un timp îndelungat in Moldova. Dar cel mai important este faptul că nu trebuie să fii un vegetarian dedicat pentru a aprecia site-ul nostru. Noi oferim informaţii pentru cei care doresc sa-şi imbogaţească masa in timpul Postului, cei care locuesc cu un vegetarian, sau oricine interesat să-şi schimbe stilul de viaţă.

Vă mulţumim pentru vizită şi vă rugăm să ne contactaţi cu sugestii sau intrebari despre participarea în activităţile noastre.