Vreţi să faceţi consumul cărnii ilegal?

Eu cred în democraţie şi nu vreau să-mi impun părerile altora ca un dictator. Totuşi, sper că majoritatea populaţiei va ajunge eventual la concluzia că este incorect să provocăm suferinţă şi moarte animalelor numai pentru plăcerea de a gusta carnea. Când va veni acea zi, sper că practica de a consuma carne va fi scoasă în afara legii printr-un proces democratic.

Este o părere pe care nu o împart toţi adepţii drepturilor animalelor. Mulţi afirmă că este incorect să impunem moralitatea noastră altora, chiar dacă o facem pe căi democratice. Oricum, eu aşi accentua că ilegalizând omorul, violul şi tortura, noi de fapt „impunem moralitatea noastră” celor care nu văd nimic rău în omor, viol şi tortură.

Cu toate acestea, nu este scopul meu, scriind această pagină web, să „forţez” pe cineva să devină vegetarian împotriva voinţei sale, vreau numai să ofer lumii informaţia care îi va ajuta să facă o alegere conştientă. De asemenea, vreau să atenţionez că de fiecare dată când alegem să consumăm carne, noi „impunem moralitatea noastră” animalelor, pe care le trimitem la abator.